Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Trekker

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


VIND UW RENAULT TRUCKS-TREKKER

Al onze gebruikte Renault Trucks worden op 200 punten geïnspecteerd. We controleren ieder voertuig op 200 inspectiepunten met kwaliteit als belangrijkste prioriteit.  Deze inspectie is het eerste begin van alle voorbereidingen van de gebruikte trucks. Al onze gebruikte Renault Trucks-trekkers worden gerepareerd op grond van de inspectie en krijgen een volledige update volgens de laatste aftermarketcampagnes en nieuwste oplossingen. Ze worden voorbereid volgens strenge richtlijnen op het gebied van kwaliteit en uitstraling. Ze zijn te zien in onze Used Trucks by Renault Trucks-centra en -afdelingen en ook hier op used-renault-trucks.com

 

375 zoekresultaat/-resultaten

Trekkers die op 220 punten zijn gecontroleerd

Voor het vervoer van stukgoed of goederenvervoer over lange afstanden, is de Renault Trucks T de ideale truck die de rentabiliteit van uw bedrijf op de lange termijn kan verzekeren. In de onderstaande lijst vindt u uitsluitend trekkers waarvan de kilometerstand door de fabrikant is gecertificeerd, op basis van het serienummer en het eigen databestand voor voertuigen. Voordat een truck op de site komt te staan is deze grondig geïnspecteerd door gespecialiseerde technici voor gebruikte voertuigen. Zij voeren op 220 punten essentiële controles uit en geven de certificering Used Trucks by Renault Trucks alleen af nadat het hele voertuig naar behoren is gekeurd. Voor trekkers met de aanduiding "Selection" geldt verder een fabrieksgarantie van 12 maanden, verlengbaar tot 24 maanden of 240.000 kilometer voor de aandrijflijn. Binnen de betreffende termijn omvat deze garantie gratis pechhulp onderweg en de afsleepdienst in het kader van de 24/7 pechhulpservice van Renault Trucks. Deze zegt toe om binnen 120 minuten in te grijpen waar u ook bent in Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze gebruikte trekkers kunnen net als nieuwe voertuigen profiteren van het aanbod voor preventief onderhoud, via een Start&Drive Excellence Predict contract. Dit omvat tracking van slijtageonderdelen op afstand, geoptimaliseerd onderhoud afgestemd op uw reële bedrijfsomstandigheden en een verbonden service via internet ter voorkoming van onvoorziene stilstand.

Trucks die naar de werkplaats komen voor een certificering als Used Trucks by Renault Trucks worden door onze technici bovendien volledig geüpdatet, waarbij de nieuwste beschikbare technologieën, indien compatibel, worden geïntegreerd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de integratie van een systeem voor bandenspanningscontrole (TMPS) of de update van een boordcomputer voor integratie van auto-adaptieve cruise control (ACC), of ook de functie voor gecontroleerd uitrollen (Optiroll) die, onder de juiste omstandigheden, de neutraalstand inschakelt om het brandstofverbruik terug te brengen. Onze occasionexperts kunnen u vervolgens deze nieuwe functionaliteit presenteren tijdens een persoonlijke voertuigoverhandiging.

U ontvangt dus een gecertificeerd en "bijgewerkt" voertuig, waarvan de robuustheid, goede prestaties en het lage brandstofverbruik ook op de lange termijn merkbaar zijn.

Laag brandstofverbruik en betrouwbaarheid

De trekkermodellen Renault Trucks T460 en T480 zijn befaamd om hun lage brandstofverbruik en de efficiëntie van hun aandrijflijn. Het concept dat ten grondslag ligt aan de Renault Trucks T, met zijn trapezevormige cabine en de voorruit met een hellingshoek van 12 graden, is aerodynamisch gunstig en vermindert zo het brandstofverbruik, terwijl een uitstekende commerciële snelheid toch verzekerd is dankzij de Euro 6 DTI 11- en DTI 13-motoren. Met uw gebruikte trekker van Renault Trucks kunt u uw klanten beleveren tegen de beste kostprijs en op een efficiënte manier.

Om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen, heeft Renault Trucks de Renault Trucks T ontworpen op basis van robuustheidtests uitgevoerd onder extreme omstandigheden. De buitenelementen van het voertuig (bumper in drieën deelbaar) en die in het interieur (uitwisselbare interieurelementen, hoogwaardig kunststof…) zijn ontwikkeld om het onderhoud op lange termijn en het "tweede leven" van de voertuigen te vergemakkelijken. Bij aan slijtage onderhevige onderdelen zijn de intervallen voor reparatie en onderhoud voortaan ook langer. Allemaal elementen die vandaag de dag voor u en voor uw klanten duidelijke blijken zijn van betrouwbaarheid.

Veiligheid en comfort

In de cabine van de Renault Trucks T beschikken uw chauffeurs over alle comfort van een voertuig dat bedoeld is voor de lange afstand: zitpositie met panoramisch zicht, naar de chauffeur gekeerd dashboard, volop bergvakken, een flinke rustruimte met inklapbaar bed voorzien van een stevige en comfortabele matras. Alle Renault Trucks T's zijn verder voorzien van tal van elementen die de veiligheid van uw chauffeurs en de lading bevorderen, zoals cruise control met afstandsregeling, waarschuwingssysteem voor rijstrookoverschrijding of ook de automatische parkeerrem.

Met een gebruikte trekker met de certificering Used Trucks by Renault Trucks kunt u uw klanten snel, efficiënt en tegen lage kosten beleveren.

 

Wat is het verschil tussen een truck en een trekker?

Wanneer we het over 'trucks' in het algemeen hebben, verwijzen we naar diverse voertuigen die zijn ontworpen om goederen te transporteren. Een 'trekker' (ook vrachtwagencombinatie of trekker-oplegger genoemd) is een specifiek soort vrachtwagen die uit twee afzonderlijke onderdelen bestaat, namelijk een trekker en een oplegger. De trekker is het voorste deel van de truck, dat de benodigde kracht levert om de lading van het achterste deel, de oplegger, te trekken. Hoewel gewone vrachtwagens meer geschikt zijn voor korte afstanden, leveringen in de stad of wanneer een kleiner voertuigoppervlak voldoende is, vormen de grotere capaciteit en efficiëntie van een trekker een kosteneffectieve keuze voor bedrijven die grote volumes, zwaardere vrachten of langeafstandstransporten verzorgen. Renault Trucks heeft een groot aanbod gebruikte trekkers, met opties voor vrijwel elk budget of gebruiksdoel.

Wat is een trekker?

Een trekker is het voorste deel van een vrachtwagen (ook 'trekker-vrachtwagen' genoemd). Deze omvat de motor, bestuurderscabine en eventueel aanvullende uitrusting, maar vervoert geen lading. Aan een trekker kunnen aanhangwagens worden aangesloten waarmee dankzij de krachtige motor grote hoeveelheden goederen over lange afstanden kunnen worden getrokken en getransporteerd. Vooral sectoren die goederen in bulk vervoeren of die veel opslagruimte vereisen, kunnen hier voordeel uit halen. Om nog meer flexibiliteit te bieden, kunnen er speciale opleggers worden aangekoppeld om specifieke ladingen te vervoeren, zoals koelopleggers voor bederfelijke goederen of diepladers voor overmaatse goederen. De modellen Renault Trucks T worden gebouwd met duurzame materialen, getest in extreme omstandigheden en hebben een laag brandstofverbruik. Zo geniet u van alle voordelen van een trekker met de ongeëvenaarde efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit van Renault Trucks.

Hoeveel weegt een trekker?

Er bestaan verschillende manieren om het gewicht van een trekker te meten. Gemiddeld weegt een trekker rond de 6,5 ton, zonder lading of passagiers. Door dit lege gewicht samen te tellen met het gewicht van de passagiers, de lading en de accessoires van een trekker, ligt het bruto voertuiggewicht (Gross Vehicle Weight - GVW) rond de 19 ton. Goederen worden vervoerd door een combinatie van een trekker en een aanhanger. Het totale gewicht van de trekker plus dat van de aanhanger en de lading wordt samen het gecombineerde bruto- of treingewicht (Gross Combination Weight - GCW) genoemd. Het gewicht van een trekker kan afhankelijk van het model, het doel en de kenmerken echter aanzienlijk variëren. Renault Trucks levert gebruikte trekkers die beantwoorden aan gangbare industriële gemiddelden, gaande van zwaardere GVW's van 26 ton tot GCW's van meer dan 44 ton. Om de juiste keuze voor uw transportbehoeften te maken vermelden de te koop aangeboden gebruikte trekkers van Renault Trucks duidelijk het goedgekeurde gewicht en de capaciteit van elk voertuig.