Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RENAULT TRUCKS NETWERK

EEN RUIME KEUZE BIJ U IN DE BUURT

Direct bij één van onze Centra voor Gebruikte Voertuigen of bij één van de Renault Trucks-dealers; u vindt altijd de gebruikte trekker of bakwagen die perfect aansluit op uw activiteiten: koeriersdiensten, regionaal transport, internationaal transport, vervoer van partijen, wegvervoer, tanktransporten, kiepwagens, bouwdiensten, bevoorrading bouwlocaties, geconditioneerd vervoer, ...

RENAULT TRUCKS : WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR

WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR

Uw gebruikte vrachtwagen wordt erkend bij meer 1500 servicepunten wereldwijd, zodat u snel en efficiënt weer op weg wordt geholpen, waar u ook bent.

Gespecialiseerde professionals die beschikken over uitstekende apparatuur, afgestemd op de technologie van uw voertuigen, en die regelmatig worden bijgeschoold over nieuwe producten en nieuwe diagnosesoftware.

http:/www.renault-trucks.net

DEALER LOCATOR

EEN RELATIE OP BASIS VAN VERTROUWEN

Bij problemen kunt u vertrouwen op ons netwerk van experts die u in 16 verschillende talen te woord kunnen staan en die u een kwalitatief hoogwaardige service- en pechhulpverlening kunnen bieden, 7 dagen per week en 24 uur per dag.
Waar u ook bent, wij stellen alles in het werk om uw voertuig zo snel mogelijk weer op de weg en terug aan het werk te krijgen
 

EEN RELATIE OP BASIS VAN VERTROUWEN RENAULT TRUCKS
ORIGINELE ONDERDELEN RENAULT TRUCKS

ORIGINELE ONDERDELEN

Omdat wij voor uw gebruikte voertuig geen concessies doen aan kwaliteit, gebruiken wij uitsluitend onderdelen die voor de voertuigen van Renault Trucks zijn ontworpen en gehomologeerd. Ze zijn identiek aan de onderdelen die af fabriek op uw voertuig werden gemonteerd en sluiten er perfect op aan. De betrouwbare, robuuste en door de fabrikant gecertificeerde onderdelen zijn binnen ons netwerk direct of op bestelling leverbaar.