Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Renault Trucks X-Road

ROBUUSTE USED TRUCKS VOOR ZWARE TOEPASSINGEN

De X-Road is een Renault Trucks-vrachtwagen die door de constructeur gereviseerd en aangepast is om onder zware omstandigheden te werken. De Renault Trucks X-Road wordt verkocht in onze centra voor tweedehandsvoertuigen en heeft een constructeursgarantie van 12 maanden. Deze vrachtwagen is ideaal voor toelevering aan bouwterreinen of kipper- en kipperopleggertransport.

DE T X-ROAD

DE TREKKER BIJ UITSTEK VOOR WERK ONDER MOEILIJKE OMSTANDIGHE

  • 1.    TREKKER 4X2 EURO 6, 11L 460 PK
  • 2.    GEAUTOMATISEERDE VERSNELLINGSBAK MET "OFFROAD - MODUS EN HANDGAS
  • 3.    DIFFERENTIEELSPER
  • 4.    NIEUWE 225 AH ACCU'S
  • 5.    VERHOOGDE BODEMVRIJHEID VAN 60MM
  • 6.    METALEN ZIJBUMPER EN BESCHERMING VAN HEGEREVISEERD BLOK
  • 7.    BESCHERMROOSTERS OP DE KOPLAMPEN
  • 8.    ZWART TYPEPLAATJE
  • 9.    GECOMBINEERDE ALL ROAD-BANDEN 315/80 R22.5
  • 10.  CABINESPOILER EN SPIEGELKAPPEN UITGEVOERD IN RETROZWART
X-Road Tractor Truck
X-Road

ROBUUSTHEID

De Renault Trucks T X-Road wordt geselecteerd, gecontroleerd en gereviseerd in de fabriek van de constructeur. Versterkte carrosseriedelen, verhoogde bodemvrijheid van 60 mm om obstakels te passeren, DTI 11-motor met offroad-versnellingsbak en handgas voor een combinatie van kracht en aandrijfvermogen. De aanpassingen die in onze fabrieken worden uitgevoerd garanderen de kwaliteit en robuustheid van de Renault Trucks T X-Road, een vrachtwagen waar u op kunt rekenen.
De Renault Trucks T X-Road is een gehomologeerd voertuig met een constructeursgarantie voor de aandrijflijn.

 

AANBOD OP MAAT AANGEPAST AAN UW ACTIVITEITEN

Met het X-Road aanbod biedt Renault Trucks voertuigen die hun mannetje staan in moeilijke situaties en aangepast zijn aan de zwaarste toepassingen: toelevering aan bouwterreinen, transport over moeilijk terrein, kippertransport, transport van zware materialen en landbouwtoepassingen.
U kunt de Renault Trucks T X-Road samenstellen naargelang uw activiteit en behoeften: hydraulisch systeem, radiateurbescherming, achterasoverbrenging, meedraaiende led-verlichting, extra tanks en hoogte van de koppelschotel…

BESCHIKBAAR EN ALTIJD DICHTBIJ

Waar uw ook bent, dankzij uw Renault Trucks-dealer hebt u toegang tot de grootste voorraad tweedehandsvoertuigen in Europa.
Iedere T X-Road truck werd aan een grondige inspectie onderworpen en op meer dan 200 punten gecontroleerd conform de standaard procedures van de constructeur. Pas daarna vond de revisie plaats in de fabriek.
Gedurende de volledige levensduur wordt uw voertuig herkend binnen het volledige netwerk van Renault Trucks. En voor het dagelijks gebruik staan professionals tot uw dienst die over geavanceerde apparatuur beschikken en uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen.