Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De verschillende diensten stellen u in staat om tijd en geld te besparen of om simpelweg de voor u noodzakelijke accessoires toe te voegen.

FINANCIERING & VERZEKERING Renault Trucks

FINANCIERING & VERZEKERING

Renault Trucks Financial Services biedt u oplossingen voor financiering en verzekeringen op maat, direct bij uw dealer. Wij kennen uw werkgebied met al zijn bijzonderheden. Daardoor kunnen wij u als koper van een gebruikt voertuig betrouwbare diensten aanbieden, afgestemd op uw situatie. Met een financiële oplossing van Renault Trucks blijven bovendien uw leencapaciteit en financiële middelen intact. Maak direct kennis met ons financiële aanbod en met ons verzekeringsaanbod in de rubriek Service op de website van Renault Trucks van uw land.

EEN FABRIEKSGARANTIE TOT 24 MAANDEN!


Na afronding van onze controles en inspecties kunnen wij u een breed scala aan gebruikte voertuigen aanbieden met garantie op de volledige aandrijflijn: motor, versnellingsbak en asaandrijving; de vitale onderdelen van een gebruikte vrachtwagen.
Deze garantie wordt erkend door alle dealers van Renault Trucks. Bekijk alle voordelen en verdere diensten gekoppeld aan het aanbod van Renault Trucks Selection nog eens op

EEN FABRIEKSGARANTIE TOT 24 MAANDEN!

PECHHULP EN AFSLEEPDIENST

PECHHULP EN AFSLEEPDIENST

Voor nog meer gemoedsrust combineren wij de garantie van Renault Trucks Selection met een pechhulp- en afsleepdienst, ongeacht de oorzaak van de pech, behalve bij ongevallen (zie uw contract voor alle details), zodat uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Renault Trucks-dealer gesleept wordt en uw stilstand beperkt blijft.

Deze assistentie wordt rechtstreeks door de fabrikant aangestuurd en omvat zowel trekkend voertuig als volgwagen. Tot een bedrag van EUR 3.500 worden de kosten binnen Europa betaald (raadpleeg het contract voor een gedetailleerde lijst van de gedekte zones).

Deze garantie is uitsluitend beschikbaar voor het aanbod Renault Trucks Selection.

PERSONALISEER UW VOERTUIG MET ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT AA

Wie voor Renault Trucks kiest, koopt meer dan alleen een vrachtwagen. Door uw voertuig uit te rusten met accessoires, optimaliseert u de rentabiliteit en de robuustheid ervan en vergroot u het comfort en de veiligheid.
Er is een ruime keuze aan accessoires: Dakbeugels, Velgen, Standairco's, Luchtdrukpistolen, en nog veel meer. U vindt ze allemaal in onze catalogus!

Twee manieren om uw accessoires te kiezen:
1. Ga naar de dichtstbijzijnde erkende dealer
2. Maak gebruik van de e-catalogus voor de accessoires van Renault Trucks. Zoekt u een specifiek accessoire? Ga naar het overzicht op pagina 2 en kies de gewenste categorie

ACCESSOIRES
EXPORT RENAULT TRUCKS

EXPORT

Renault Trucks zet zich in voor het milieu door voertuigen te leveren die ten minste voldoen aan de lokale wet- en regelgeving.
Aanpassing van de gebruikte voertuigen aan de toepasselijke normen gebeurt volgens een door onze ingenieurs ontwikkeld proces, waarbij de prestaties van de voertuigen voor lange tijd gewaarborgd blijven.
Met een voertuig met aangepaste aandrijflijn wordt stilstand voorkomen, kunt u profiteren van een excellente aftersales-ondersteuning en levert uw investering rendement op.
Wilt u uw voertuig exporteren of één van onze trucks ten behoeve van de export kopen? Neem contact met ons op.
 

OPTIFLEET: VERHOOG DE RENTABILITEIT VAN UW WAGENPARK

Renault Trucks biedt u Optifleet aan, de sleutelklare oplossing voor wagenparkbeheer om u dagelijks te begeleiden en uw exploitatiekosten te verlagen. U bent doorlopend verbonden via het webportaal www.optifleet.net.

Door uw voertuigen en bestuurders te volgen, kunt u de activiteiten in realtime aansturen en houdt u uw belangrijkste kostenposten in de hand, in het bijzonder dankzij de automatisch via e-mail verzonden Eco Score-rapporten. Optifleet, beschikbaar zonder extra investering op gebruikte voertuigen van de gamma's T, C en K, loopt via een vrijblijvend abonnement of via vooruitbetaling. Ga voor meer informatie naar http://www.renault-trucks.nl/optifleet/
 

OPTIFLEET RENAULT TRUCKS
OPTIFUEL SOLUTIONS RENAULT TRUCKS

OPTIFUEL SOLUTIONS

Om brandstof te besparen en daarmee uw budget te optimaliseren, bieden wij u deze brandstofbesparingsmethode aan ongeacht de leeftijd van uw voertuig.

Wij bieden u eenvoudige en werkzame oplossingen voor uw gebruikte vrachtwagens:
Met Optifuel Infomax, dat compatibel is met alle voertuiggeneraties vanaf Euro 2, kunt u uw rijstijl in detail analyseren.
Optifuel Training is een opleiding voor efficiënter en rendabeler rijden vanaf de eerste kilometers.

Ga voor meer informatie naar http://www.renault-trucks.nl/optifuel-solutions