Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Renault Trucks
T

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


VIND UW GEBRUIKTE RENAULT TRUCKS TREKKER T

Het Renault Trucks T-trekkeraanbod kent diverse sterke punten, zowel wat betreft rijcomfort als rijprestaties, en maakt de lijst van onmisbare modellen van de Franse fabrikant nog langer. De Renault Trucks T-trekkers zijn inmiddels al jaren op de markt en zijn door heel Europa beschikbaar op de tweedehands markt. Er liggen hier dan ook heel wat kansen voor transportbedrijven die op zoek zijn naar krachtige voertuigen voor aantrekkelijke prijzen.

255 zoekresultaat/-resultaten

Renault Trucks T: de juiste keuze in de wereld van het langeafstandstransport

Is uw bedrijf gespecialiseerd in goederentransport over lange afstand? Renault Trucks verkoopt al jaren een gamma langeafstandstrekkers speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die lange afstanden afleggen en veel uren achter elkaar rijden: de Renault Trucks T. De Renault Trucks T460 en T480 trekkers werden al snel een veilige keuze voor transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs. Ze hebben een ruime cabine, zodat chauffeurs in alle comfort lange afstanden kunnen rijden. Talloze opbergruimtes zorgen voor gemak op lange afstanden, en in het rustgedeelte, met een ruim en comfortabel bed, kan de chauffeur in alle rust ontspannen en bijkomen. De panoramische voorruit geeft de chauffeur een ruim zicht op de weg, en de technologie van de truck verhoogt de rijveiligheid. Trekkers binnen het Renault Trucks T-gamma, zoals de Renault Trucks T460 en Renault Trucks T480, zijn voorzien van belangrijke functies waar chauffeurs niet meer zonder kunnen, zoals cruise control, waarschuwing bij lijnoverschrijding en een automatische parkeerrem.

De perfecte combinatie van een Renault Trucks Premium en een Renault Trucks Magnum

Voor transportbedrijven die gewend waren hun klanten te bevoorraden met een wagenpark van de modellen Renault Trucks Premium en/of Renault Trucks Magnum, vormt de Renault Trucks T de perfecte mix van die twee - beide bekend als geschikte modellen. Zo heeft de Renault Trucks T het brandstofverbruik van de Premium (zie hieronder) en het comfort van de Magnum.

Brandstof besparen: een belangrijk voordeel van de Renault Trucks T

Een van de vele voordelen van het investeren in een gebruikte Renault Trucks T is het lage brandstofverbruik. De Renault Trucks T460 en T480 die te koop aangeboden worden, staan in de sector met name bekend om hun uitmuntende brandstofefficiëntie. Alle elementen die gebruikt worden bij het maken van deze trekker, werden zorgvuldig bekeken met het oog op het verminderen van het brandstofverbruik. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen voor transportbedrijven, met name bij het leveren van goederen over lange afstanden. Een van de elementen die bijdragen aan het verminderen van het brandstofverbruik van het Renault Trucks T-gamma, is de vorm van de cabine - deze is speciaal ontworpen met het oog op de best mogelijke weerstandscoëfficiënt - maar ook de motorkeuze. Samen zorgen deze twee eigenschappen voor een hogere winstgevendheid zonder ook maar iets in te boeten op de wegprestaties.

Renault Trucks T-gamma: lange afstanden...en lange levenscycli

Zoals hierboven al gezegd werd zijn trekkers van Renault Trucks T ontworpen om lange afstanden af te leggen. Renault Trucks heeft veel tests uitgevoerd onder extreme omstandigheden, om de betrouwbaarheid van de trekker op de weg over lange afstanden te garanderen, evenals een lange levensduur van het voertuig. Zo hebben we bij het ontwerpen van de Renault Trucks T gekeken welke componenten het beste waren voor binnen- en buitenkant, om zeker te zijn van een goede vervangbaarheid en eenvoudig onderhoud. Trekkers uit het Renault Trucks T-gamma behoren tot de meest begeerde modellen op de tweedehands markt. Waar sommige modellen op de tweedehandsmarkt al duidelijk tegen het eind van hun levensduur lopen, beginnen Renault Trucks T-modellen juist een heel nieuw leven. U kunt gerust investeren in een gebruikte Renault Trucks T460 of T480 zonder dat de betrouwbaarheid van uw voertuig in gevaar komt.

Een gebruikte Renault Trucks T-trekker met een servicekwaliteit die gelijk is aan die van een nieuw voertuig

Nog steeds twijfels over de keuze van een gebruikte Renault Trucks T voor uw bedrijf? Ons netwerk van gebruikte trucks biedt alle garanties die u nodig hebt om met een gerust hart te investeren. Alle modellen in de catalogus met tweedehands Renault Trucks-voertuigen worden van te voren stuk voor stuk gecontroleerd door experts, op grond van een lange checklist. Vervolgens worden de voertuigen in orde gemaakt om te voldoen aan de strenge normen van de fabrikant, zowel om de goede reputatie veilig te stellen van bekende modellen zoals de Renault Trucks T460 of Renault Trucks T480, als voor de garantie op de gebruikte Renault Trucks T die door heel Europa beschikbaar zijn. Naast alle veiligheidskwesties is het toevoegen van voertuigen aan het tweedehands aanbod van Renault Trucks T een transparant proces, dat zorgt voor een samenwerking tussen de diverse partijen op basis van vertrouwen.

Nog een stapje verder met uw gebruikte truck

Net als bij nieuwe voertuigen, kunnen trekkers uit het gebruikte Renault Trucks T-gamma geleverd worden met een contract voor voorspellend onderhoud door de fabrikant. In de praktijk bevat dit aanbod geoptimaliseerd voertuigonderhoud, waarbij verbruiksartikelen op afstand in de gaten gehouden worden om te controleren op slijtage. Ook is er een online service beschikbaar voor direct contact, waardoor situaties die kunnen leiden tot het stopvallen van het voertuig,voorkomen kunnen worden. Door te kiezen voor een tweedehands Renault Trucks T-model, aangekocht binnen het netwerk van de fabrikant, krijgt u een robuust en krachtig voertuig waarmee u geld bespaart en dat u jaren van gebruik garandeert. Het lijdt geen twijfel dat deze voordelen een positieve invloed hebben op de servicekwaliteit die u uw klanten kunt bieden, en natuurlijk ook op de jaarlijkse inkomsten van uw bedrijf.

 

Wat is de gewichtsklasse van de Renault Trucks T?

De trekkers van de Renault Trucks T-serie hebben een bruto voertuiggewicht (Gross Vehicle Weight - GVW) gaande van 19 tot 26 ton. Het bruto voertuiggewicht omvat het gewicht van het voertuig zelf, het gewicht van de bestuurder, de passagiers, de accessoires en de nuttige laadcapaciteit van de trekker, uitgezonderd het gewicht van de aanhanger of de lading. Gekoppeld aan een aanhanger kunnen de trekkers van Renault Trucks T een goedgekeurd treingewicht (Gross Combined Weight - GCV) van ongeveer 44 ton hebben. Het gewicht van gebruikte trekkers is bepalend voor de wegprestaties en is van invloed op de trekkracht, de snelheid en de bandenspanning. Hoewel elke gebruikte truck van Renault Trucks het bruto voertuiggewicht en het goedgekeurde treingewicht specificeert voor optimale prestaties, kunnen de autoriteiten strengere gewichtseisen stellen voor bepaalde routes of goederen.