Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Renault Trucks
T High

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


GEBRUIKTE RENAULT TRUCKS T HIGH BESCHIKBAAR IN ONS NETWERK

Als de perfecte keuze voor een trekker in het voertuiggamma van Renault Trucks staat de Renault Trucks T High hoog op onze lijst. Het goede nieuws is dat de prijs van een gebruikte Renault Trucks T High aantrekkelijk is, en dat het voertuig een uitzonderlijk prestatieniveau heeft.

113 zoekresultaat/-resultaten

Gebruikte Renault Trucks T High in één woord: betrouwbaar

De Renault Trucks T High-trekker is een van de meest aantrekkelijke trucks voor bedrijven die op de weg zitten, en dat komt vooral doordat hij zo betrouwbaar is. De Renault Trucks T High is al jaren een vertrouwd beeld op de Franse en Europese wegen en heeft een ongelofelijke reputatie opgebouwd bij eigenaars en iedereen die er ooit in gereden heeft. Op basis van kwaliteitsenquêtes, technologische vooruitgang, nieuwe aanbevelingen en rijnormen, is de Renault Trucks T High telkens wat moderner geworden. Inmiddels is het een van de betrouwbaarste voertuigen op de markt. Hij is zelfs uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen en -technologieën, zoals waarschuwingen bij lijnoverschrijding, automatische noodremmen en Hill Start Aid.

Een belangrijke (r)evolutie in 2021

In 2021 besloot Renault Trucks een actie in gang te zetten om zijn voertuigen binnen de T, T High, C en K lijnen te moderniseren. Het doel was het verbeteren van het rijcomfort, het cabinecomfort, de veiligheid en de productiviteit. Het goede nieuws is dat de vernieuwde Renault Trucks T High-modellen op de tweedehands markt beginnen te komen.

Renault Trucks T High: een trekker voor op de weg die soberheid combineert met hoogwaardige prestaties

Niet alleen is de Renault Trucks T High een betrouwbaar voertuig, hij is ook voorzien van veel andere uitrustingen, waardoor het een geliefd model is. De trekker van Franse makelij combineert namelijk een sober ontwerp met hoogwaardige prestaties. Het model dat uitgerust is met een DE13 TC-motor, zorgt voor aanzienlijke brandstofbesparingen en een lagere CO2-uitstoot. De verbeterde motorfrictie, de turbo-compressor, de automatische motorstop met uitgeschakelde powermodus, of de nieuwe turbocompound-technologie zijn allemaal factoren die de Renault Trucks T High tot een zuinige trekker maken, vergeleken met de concurrentie. Voeg daar een powertrain aan toe die speciaal ontwikkeld is om een maximale winstgevendheid te bieden (banden categorie A, geoptimaliseerde overbrengingsverhoudingen, led-verlichting) en snelle, soepele schakelmomenten, en u begrijpt al snel waarom dit model zo geliefd is om zijn brandstofverbruik.

Renault Trucks T High: comfortabele leefruimte in de cabine

De Renault Trucks T High blinkt uit door zijn grotere cabinevolume. Dat maakt de leefruimte veel comfortabeler. De binnenkant van een Renault Trucks T High is voorzien van:

  • Een overvloed aan functies, met een 7-inch aanraakscherm, een DAB digitale radio, een audiosysteem met entertainment, etc.;
  • Een dashboard dat ontworpen is als een cockpit, met een gebogen vorm zodat alle functies binnen handbereik zijn, een telefoonhouder met een usb C-aansluiting, een bekerhouder, etc.;
  • Opberglades om documenten in weg te stoppen die nodig zijn voor het leveren van goederen aan klanten;
  • Een Start-knop, om de motor in te schakelen zonder de sleutel om te draaien;
  • Een in meerdere richtingen verstelbare stuurkolom die zorgt voor de perfecte rijpositie, eenvoudige toegang tot de cabine, voldoende knieruimte en absorptie van motortrillingen.

Gebruikte Renault Truck T High: inspectie voor verkoop

Sommige transportbedrijven staan nog wat huiverig tegenover het investeren in een gebruikte truck. Binnen ons netwerk worden echter alle trekkers en voertuigen aan een grondige inspectie onderworpen (met 200 controlepunten) voor een ultieme betrouwbaarheid. In onze werkplaatsen werken Renault Trucks-experts aan de voorbereiding van uw gebruikte Renault Trucks T High om op de weg de beste prestaties te halen. Waar mogelijk voegen ze daar de nieuwste technische systemen en updates aan toe. Alles wordt in het werk gesteld om de levensduur van de truck te verlengen. Als we kijken naar de prijs van een Renault Trucks T High 520 of andere aantrekkelijke tweedehands modellen, maakt de ruime keuze die het Used Trucks-netwerk van Renault Trucks biedt, het eenvoudiger om een professioneel wagenpark samen te stellen en aanzienlijk te besparen.

Gebruikte Renault Trucks T High: ondersteuning op maat van begin tot eind

Dit is een ander voordeel van ons Used Trucks-netwerk. Van informatieverzoeken over de Renault Trucks T High (of een ander model) tot de eerste kilometers erin rijden, onze experts staan klaar om u tijdens het aankoopproces van begin tot eind te begeleiden. Voertuigprestaties, motorkeuze, beschikbare technologieën, prijs, etc.: niets wordt aan het toeval overgelaten, en er is altijd een transparante communicatie wat een samenwerking op basis van vertrouwen in de hand werkt. Om dit verder te perfectioneren bieden de experts van Used Trucks een aantal diensten aan, van financieringsoplossingen tot controle op afstand en pakketten voor pechhulpverlening. Ook werd een servicelijn in het leven geroepen om te kunnen reageren op alle interventie-aanvragen, overal in Europa, zolang de garantie van het voertuig actief is. Met andere woorden, als u een gebruikte Renault Trucks T High koopt, zal uw ervaring hetzelfde zijn als bij de aanschaf van een nieuw voertuig - terwijl u ook profiteert van de voordelen van een tweedehands voertuig.