Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Renault Trucks
D

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


RENAULT TRUCKS D: EEN GAMMA GEBRUIKTE VOERTUIGEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR AL UW PROFESSIONELE ACTIVITEITEN

Het distributie gamma (gamma D) van Renault Trucks werd geïntroduceerd in 2013 en is geschikt voor diverse professionele doeleinden. Van (stads)distributie tot het transport van ladingen met grote volumes, de truck is perfect uitgerust voor al uw professionele transportbehoeften. We gaan nu graag wat dieper in op de technische eigenschappen, comfortuitrustingen en meer van het Renault Trucks D-gamma.

76 zoekresultaat/-resultaten

Renault Trucks D: voldoet aan uw behoeften en biedt meer comfort

Het Renault Trucks D-gamma telt zo'n honderd voertuigmodellen. Het chassis van het gamma is gemaakt om plaats te bieden aan een groot aantal professionele uitrustingen, zoals opleggers, opbergruimtes of andere vaste uitrustingen die voor uw vak nodig zijn. Zo hebben onze Renault Trucks D-modellen een draaiend reservoir voor betonmixers. Andere modellen kunnen dan weer uitgerust worden met een kantelbak en laadkraan.

Sommige Renault Trucks D-modellen kunnen gebruikt worden als een gesloten bakwagen met een achterklep, containertransporteur of vuilniswagen. Ook kan een platform gemonteerd worden aan de achterzijde, dit is geliefd voor hulpvoertuigen. Voor zowel de 4x2 als de 6x2 uitvoering varieert de maximaal toegelaten massa (MTM) voor dit type truck doorgaans tussen 12, 16, 18 en 26 ton.

Excel met de belangrijkste technische eigenschappen van het Renault Trucks D-gamma

Het Renault Trucks D-gamma blinkt uit door het innovatieve karakter. Hun motoren staan op het gebied van energieprestaties erom bekend dat ze het brandstofverbruik tot een minimum beperken. Het aerodynamische ontwerp van de cabine is een spectaculaire vernieuwing, vooral bij de modellen met dakspoiler. Diverse Renault Trucks D-modellen hebben bepaalde rijhulpsystemen. Afhankelijk van het voertuig dat u zoekt, zijn ook andere opties beschikbaar:

  • voorbereid chassis voor diverse gebruikstoepassingen: tankwagen, vuilniswagen, etc.
  • kleinere draaicirkel voor meer wendbaarheid
  • luchtvering achter
  • stalen bumper en chassiszijkanten, etc.

Comfort en ergonomie binnen handbereik wanneer u rijdt met een Renault Trucks D

Voertuigen van het Renault Trucks D-gamma staan bekend om hun ergonomie en comfort. Hun cabines zijn smaller, waardoor ze beter wendbaar zijn en hun deuren kunnen openen onder 90 graden - afhankelijk van de aan ieder model gekoppelde technische specificaties en opties. Bovendien maakt een opstaptrede voor toegang tot de voorruit het onderhoud veel eenvoudiger. Alle bedieningselementen van de truck zitten ook binnen handbereik van de chauffeurs.

Er zijn zes verschillende soorten cabines binnen het Renault Trucks D-gamma met maximaal 7 zitplaatsen. Deze laatste kan ook uitgerust worden met een centraal opbergvak van 15 liter, evenals extra opbergruimte onder de stoelen. Daarnaast hebben chauffeurs een 24V-aansluiting tot hun beschikking, een bekerhouder en een dashboard met een schrijftafel – ideaal voor professionals.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het kopen van een gebruikte Renault Trucks D?

Het investeren in een gebruikte truck is minder duur en zorgt ervoor dat alles uit een volledig uitgerust bedrijfsvoertuig kunt halen. Bovendien hebben wij een uitgebreide selectie aan gebruikte voertuigen. Deze trucks zijn reeds uitgerust met wat u ook maar nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende modellen bekijken, bijv. een Renault Trucks D 240 met een koelcel, of een Renault Trucks D met een kantelbak voor bouwwerkzaamheden.

Door een gebruikte truck te kopen, bent u bovendien milieuvriendelijk bezig, aangezien de invloed op het milieu aanzienlijk minder is dan wanneer een volledig nieuw voertuig geproduceerd had moeten worden. De wachttijden voor een voertuig zijn ook beduidend korter!

Een gebruikte Renault Trucks D is zo goed als nieuw

Om een perfect veilige en werkende truck te bieden, controleert Renault Trucks hun gebruikte Renault Trucks D-modellen voor verkoop op maar liefst 200 specifieke punten. Dit doen ze overigens ook met alle andere gebruikte voertuigen die beschikbaar zijn. Deze controles worden uitgevoerd conform de strikte normen van de fabrikant.

Om uw zoektocht eenvoudiger te maken en het perfecte voertuig te vinden dat helemaal bij uw past, zijn meerdere filters beschikbaar. Hier volgen wat voorbeelden:

  • voertuigcategorie
  • motortype en bijbehorend vermogen
  • datum van eerste inschrijving
  • prijs in euro (ex btw)
  • geografische locatie
  • kilometerstand, etc.

Voor meer gedetailleerde en specifieke zoekopdrachten voor uw aankoop van een Renault Trucks D, kan een aantal geavanceerde filters geactiveerd worden. Op deze manier verschijnt slechts een korte lijst met resultaten die perfect voldoen aan uw criteria. Deze filters kunnen worden gebruikt voor een nauwkeuriger resultaat, bijv. op het gebied van MTM, asconfiguratie, optionele uitrustingen, chassishoogte en extra remmen. U kunt voertuigen ook indelen op basis van uitstoot (Euro 6-normen) en cabinekleur.