Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bedrijfsvoertuig
Trafic

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


Gebruikte Renault Trafic te koop

De Renault Trafic staat bekend als het ultieme bedrijfsvoertuig en is geschikt voor veel professionele activiteiten. Het is een uiterst praktisch voertuig voor lokale leveringen en voor materiaalaanvoer aan bouwterreinen. Renault Trucks biedt een uitgebreide selectie gebruikte Renault Trafics om aan al uw behoeften te voldoen.

21 zoekresultaat/-resultaten

Renault Trucks Trafic: een veelzijdig bedrijfsvoertuig, ideaal voor verschillende transportoplossingen

De Renault Trafic is de laatste drie generaties geëvolueerd en sluit nu beter aan op de specifieke transportbehoeften binnen de maatschappij. De voertuigen kunnen bogen op een aantrekkelijk design, rijcomfort en ergonomische kwaliteiten. Afhankelijk van het beoogde gebruik is het chassis compatibel met verschillende opbouwtypes. Voor personenvervoer adviseren wij te kiezen voor een diepere cabine of "combi"-uitvoering. Dit betekent dat meerdere passagiers getransporteerd kunnen worden, samen met hun bagage of persoonlijke spullen.

Voor leveringen is de gesloten bestelwagenuitvoering geschikter voor het opslaan van pakketten en goederen. Deze is ook ideaal voor handelaars of bedrijven die op zoek zijn naar een praktisch bedrijfsvoertuig om naar hun verschillende werkplekken te rijden. Tot slot kan het platform van de cabine geconfigureerd worden om geschikt te zijn voor diverse ontwerpen. Bijvoorbeeld een gekoelde opbergruimte of zelfs een kantelbak.

Bekijk uw transportactiviteiten met andere ogen dankzij de Renault Trucks Trafic

De Renault Trafic is geschikt voor heel wat verschillende handelssectoren en is ontworpen om aan veelvoorkomende eisen te voldoen, waaronder laadvolume en sleepvermogen. Het laden wordt ook gemakkelijker dankzij toegang via de achterkant of zijkant. Sommige modellen zijn voorzien van een dakkoffer, evenals een luik onder de passagiersstoel om ook lange voorwerpen mee te kunnen nemen.

Andere praktische eigenschappen van de Renault Trafic zijn:

  • Rijhulpsystemen;
  • Antislip rubberen vloermatten en houten omkisting;
  • Een of twee schuifdeuren;
  • Een carrosserie van plaatstaal, ofwel met ruiten ofwel deels met ruiten.

Deze eigenschappen zijn wederom afhankelijk van het geselecteerde model. Recentere voertuigen kunnen overigens uitgerust zijn met andere veiligheidsuitrustingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld voorzien zijn van een waarschuwing bij verandering van rijstrook, dodehoekdetectie, actief noodremsysteem of adaptieve cruise control.

Technische details om eigenschappen Renault Trucks Trafic onder de aandacht te brengen

De technische specificaties van de Renault Trafic variëren ook, van het motortype tot het brandstoftype of maximaal werkvermogen. Voeg daar nog een 5- of 6-versnellingsbak aan toe, handgeschakeld of automatisch. Ook kunnen de dorpels verlicht zijn en kan de opbergruimte voorzien zijn van led-rails.

De asconfiguratie van de Renault Trafic is 4x2 en kan ook voorzien zijn van een railafdekking voor de schuifdeuren. Veel bedrijfsvoertuigen uit dit gamma hebben ook achterlichtkolommen, en versterkingen en beschermingsuitrusting langs de onderkant van de carrosserie. De achterportieren openen bij sommige uitvoeringen tot 180 graden.

Koop een gebruikte Renault Trucks Trafic en haal alles uit een serviceaanbod op maat

Als u een Renault Trafic wilt kopen, is de tweedehands markt de perfecte oplossing. Als u een Renault Trafic koopt bij Renault Trucks, werd die voor verkoop aan een hele reeks controles onderworpen. Bovendien bieden de door de fabrikant geleverde documenten garantie omtrent de kilometerstand, leeftijd en herkomst. Er zijn diverse criteria en filters om het zoeken naar een gebruikte Renault Trafic gemakkelijker te maken. Deze filters omvatten:

  • De verkoopprijs;
  • De geografische locatie van het voertuig;
  • De datum van eerste inschrijving;
  • Het type opbouw;
  • Eventuele extra uitrustingen, etc.

Dit laatste punt omvat met name de cabinekleur, eventuele extra opties en de MTM (maximaal toegelaten massa). De door het Used Trucks Web Platform van Renault Trucks geboden diensten garanderen ook dat de garantie van de fabrikant behouden blijft, en ze bieden begeleiding bij het selecteren van uw voertuig. Indien nodig is 24 uur per dag technische ondersteuning beschikbaar.