Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bedrijfsvoertuig
Renault Trucks
Maxity

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


RENAULT TRUCKS MAXITY: EEN COMPACTE EN FUNCTIONELE TRUCK

De Renault Trucks Maxity is een truck met een klein tonnage. Het is een veelzijdig voertuig dat gebruikt wordt voor talloze verschillende professionele activiteiten. De truck heeft relatief compacte afmetingen, is zeer wendbaar en heeft een groot laadvermogen. Blader door onze tweedehands catalogus om de gebruikte Renault Trucks Maxity te vinden die aansluit op uw behoeften.

Aangezien dit model niet langer geproduceerd wordt, kunt u ook onze recentere trucks bekijken om het juiste exemplaar te vinden.

10 zoekresultaat/-resultaten

Ten dienste van talloze professionele sectoren dankzij de Renault Trucks Maxity

Het design van de Renault Trucks Maxity maakt deze truck geschikt voor heel wat uitrustingen. Zo biedt het chassis van de truck plaats aan verschillende opbouwsoorten. Deze variëren van een gesloten bestelwagen tot kantelbakken, een platte laadvloer en koelcellen. Ook is de truck geschikt voor een hoogwerker, om op hoogte te kunnen werken. Dit komt bijvoorbeeld van pas voor openbare verlichtingssystemen.

De Renault Trucks Maxity kan ook gebruikt worden als bedrijfsvoertuig voor het transporteren van grote volumes. Hij is voorzien van een compartiment dat sluit middels een schuifpaneel, waardoor deze truck een praktische transportoplossing vormt voor lokale leveringen. Hij staat erom bekend gebruikt te worden door hulpdiensten (zoals politie en brandweer). De functies omvatten:

  • Technische ondersteuning;
  • Zuurstoftoevoer;
  • Bedieningspaneel;
  • Sleepdienst, etc.

Hij kan ook gebruikt worden als truck voor de aanvoer van bouwmaterialen. Sommige modellen zijn voorzien van een draaibare hefbalk.

Technische informatie over de Renault Trucks Maxity

Het motorvermogen van de Renault Trucks Maxity varieert van 110 tot 150 pk, met een maximumsnelheid van 130 km/u. De MTM bedraagt 3.500 kg, wat betekent dat deze truck een laadvermogen heeft van 1.100 tot 1.800 kg. Afhankelijk van het geselecteerde model is hij uitgerust met een 5- of 6-versnellingsbak. Zoals eerder vermeld, blinkt de truck uit dankzij zijn compacte structuur, wat zowel rijden als manoeuvres uitvoeren veel eenvoudiger maakt.

De Renault Trucks Maxity is bijzonder geschikt voor lokale verplaatsingen en rijden in en rond de stad. De voertuigen van dit gamma zijn ook voorzien van hill start aid. Deze rijhulp is ook handig om beter bergafwaarts te rijden. Het doel is om de integriteit van de koppeling op de lange termijn te behouden. Bovendien is de truck voorzien van een geventileerd remschijfsysteem.

Meer comfort voor het interieur van de cabine van de Renault Trucks Maxity

De carrosserie is niet alleen modulair en daarmee geschikt voor veel gebruikstoepassingen, maar de Renault Trucks Maxity biedt ook een cabine van een hoogwaardige kwaliteit. Deze laatste omvat veel royaal bemeten opbergruimtes die zorgvuldig verdeeld zijn langs de zitting en het dashboard. De cabine biedt plaats aan 3 personen, inclusief de chauffeur. Afhankelijk van de gekozen opties en beschikbare uitrustingen beschikt deze truck ook over de volgende add-ons:

  • Een digitale tachograaf;
  • Airconditioning;
  • Stabilisatorstangen aan de voorzijde en versterkte achtervering;
  • Airbags voor de chauffeur en passagier;
  • Een achterdeur met een reservewiel en spatlap, etc.

Indien nodig kan ook een standaard of breed (1.900 of 2.100 mm) platform voorzien worden. Sommige Renault Trucks Maxity hebben een lage overbrengingsverhouding met een sperdifferentieel.

Eenvoudige aanschaf van een gebruikte Renault Trucks Maxity

Het Used Trucks-aanbod van Renault Trucks omvat een uitgebreid scala aan tweedehands trucks. De Renault Trucks Maxity is te vinden in de catalogus. Net als voor ieder ander voertuiggamma, wordt deze truck voor verkoop aan grondige inspecties onderworpen. Dit garandeert dat de truck in een goede staat is en dat de leeftijd en herkomst klopt. Wie de voorkeur geeft aan tweedehands voertuigen boven nieuwe, krijgt voor dezelfde prijs meer uitrustingen. Bovendien heeft uw investering minder effect op de cashflow en, ook belangrijk, u maakt sneller winst. Ook is het beter voor het milieu.

Om het zoeken gemakkelijker te maken, heeft Renault Trucks meer criteria toegevoegd om u te helpen de beste add-ons te vinden. Zo kunt u uw Renault Trucks Maxity kiezen op basis van de datum van eerste inschrijving, motorvermogen of opbouw. U kunt ook de locatie van het verkooppunt instellen en uw zoekopdracht verfijnen tot een bepaald geografisch gebied. Onder de geavanceerde filters staan nog meer eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de uitstoot van het voertuig, de chassishoogte, asconfiguratie en veel andere uitrustingen.