Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bakwagen
Kipper

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Lichaamstype opties

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


Kiepwagen te koop

Van een kleine bedrijfsauto van 3,5 ton tot een 8x4 van 40 ton, wij hebben een aanbod van tientallen gebruikte kippers van alle merken. Of u nu bedrijfsmatig actief bent in de wegenbouw, openbare werken, de bouwsector of in landschapsverzorging, u vindt beslist de kipper die u nodig hebt en voor de beste prijs. Onze aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt en zijn overal in Nederland beschikbaar. Al onze gebruikte voertuigen worden gecontroleerd en gereviseerd door de experts van het Renault Trucks-netwerk. Verder heeft u het voordeel van een persoonlijke begeleiding zo dicht mogelijk bij de locatie van uw bedrijfsactiviteit. Onze specialisten in gebruikte voertuigen zijn ook goed op de hoogte met uw bedrijfssector. Ze kunnen u daarom voertuigconfiguraties op maat aanbieden evenals services die zijn afgestemd op uw activiteit.

23 zoekresultaat/-resultaten

Filter de kipperadvertenties op basis van uw wensen

Een gebruikte vrachtwagen vinden komt erop neer dat u een voertuig kiest dat goedkoper is dan een nieuwe maar waarvan de prestaties vrijwel maximaal zijn en dat is afgestemd op uw behoeften. Used Trucks by Renault Trucks heeft als basis het voornaamste Franse distributienetwerk dat u, waar u ook bent, de beste aanbiedingen kan doen die bovendien het best passen bij uw bedrijfsactiviteit. Als u een bouwbedrijf runt en u bent op zoek naar een nieuwe kipper, kunt u in de zoekactie het aantal assen selecteren en dit bijvoorbeeld beperken tot 4x2. Als uw bedrijf transporten uitvoert die een groter laadvolume en meer tonnage vereisen, zoals bij grondverzet of materiaaltransport, kunt u beter kiezen voor een aanbodselectie met 8x4. Op dezelfde manier kunt u uw keuze laten afhangen van het gewenste maximaal toelaatbare totaalgewicht (PTAC) binnen het voor u geschikte prijsbereik.

 

U kunt ook gemakkelijk snel een visueel overzicht verkrijgen van de aangeboden gebruikte kippers naargelang het merk of de geografische locatie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de straal van de zoekcirkel vanuit de locatie van uw bedrijf te vergroten of te verkleinen. Hoe groter deze is, hoe meer mogelijkheden u hebt om de vrachtwagen(s) die u zoekt ook te vinden. Vergeet niet dat het soms interessant is om het zoekgebied te vergroten om zo de zeldzame parel te vinden die perfect past bij uw wensen. Door de dichtheid van het Renault Trucks-netwerk neemt het aantal aanbiedingen al snel toe als u een paar kilometer toevoegt aan de straal van uw zoekgebied.

 

Profiteer van de begeleiding van experts

Op onze site staan kippers vermeld van alle merken. Voordat ze op de site mogen staan, gaan de voertuigen door de handen van onze experts en wordt de huidige conditie gecontroleerd en gecertificeerd. Als het gaat om voertuigen van het merk Renault Trucks, wordt bij te vervangen onderdelen gekozen voor originele onderdelen en wordt de kilometerstand door fabrikant gecertificeerd.

 

De technici die werken binnen Renault Trucks-netwerk hebben passie voor hun vak en gelden als specialisten op het gebied van bedrijfswagens en industriële voertuigen. Onder hen zijn meer dan honderd medewerkers gespecialiseerd op het gebied van gebruikte voertuigen. Zij kunnen u begeleiden bij de keuze voor uw vrachtwagen maar ook bij de keuze voor brandstof afhankelijk van uw bedrijfsactiviteit of ook bij uw trackingprojecten van regelmatige ritten of het wagenparkbeheer.

 

Onze technici zijn immers op de hoogte met uw bedrijfsactiviteit en uw beperkingen en weten hoe uw kipper het best kan worden aangepast aan uw professionele wensen. Daarbij kan het allereerst gaan om specifieke services: zij kunnen u bijvoorbeeld begeleiden bij de financiering van uw voertuig of bij de verzekering ervan, via specifieke contracten afgestemd op uw bedrijfssector. Verder kunnen ze u begeleiden bij de aanpassing van uw bedrijfsmiddel. Als u een vrachtwagen zoekt met een zeer specifieke configuratie en budget, kunnen onze experts samen met u de mogelijkheden beoordelen voor de ombouw van een bestaande vrachtwagen. Met name bestaan er mogelijkheden om trekkers volgens bepaalde vereiste configuraties aan te passen, door de accessoirecatalogus uit te pluizen of de belangrijkste aanpassingen te laten uitvoeren in de Used Trucks Factory, de industriële vestiging van Renault Trucks in Bourg-en-Bresse (departement Ain). De ervaring en knowhow van onze experts zijn de voornaamste troeven bij uw rentabiliteit.